FEATURED PRODUCTS
PRODUK FEATURED



about us
TENTANG KAMI


Profil Perusahaan

Yancheng Ding Tai Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu kalibet dina peralatan lukisan keusik, alat beberesih ledakan shot sareng desain peralatan ngolah sareng pabrik perusahaan khusus.Perusahaan dilengkepan ogé, kakuatan téknis anu kuat, kalayan pangalaman mangtaun-taun dina desain sareng manufaktur.Produk ngajual ogé di leuwih ti 40 nagara jeung kota, nu loba dipaké dina kakuatan angin, aviation, metallurgy, mesin, konstruksi, shipbuilding, foundry, pertambangan jeung industri lianna.

Tempo deui
  • 未标题-1
  • SGS1


NEWS CENTER
PUSAT wartos



Yancheng Ding Tai Mesin Co., Ltd.
No.101, Jalan Wétan Xincun, Kacamatan Dafeng, Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami